"Live is Live"
                  Ruben en Naomi de Keijzer
 

Gastenboek

Laat hieronder een bericht achter in ons gastenboek! 

Achim Gutsche
22-09-23 20:10:52
Am 10. September 2023 haben Naomi & Ruben mit Ihrer Musik unsere Hochzeits-­Jubilä­umsfeier im --- > SkyCologne über den Dächern von Köln zu einer "Festivität Superieur" erhoben.
Danke euch beiden
Michaela & ACHIM
Maria Maria Vierthaler
07-10-21 19:27:01
Ruben je bent de beste !! Paar jaar geleden wilde ik gitaar leren spelen om met de kinderen op de kinderdagverblijf muziek te kunnen maken. Ik was helemaal niet musical, en toch is het mij gelukt om lekker veel muziek activiteiten te doen met de kinderen. Het is mij zelfs gelukt om zelf kinderliedjes te schrijven en ze uit te werken met de gitaar. Dat allen maar om dat ik de beste gitaarleraar heb die super goed helpt en uitlegt en heel rustig en aardig en geduldig is !
Ina Wijnberg
20-06-21 15:04:39
Beste Naomi, zomaar zocht ik vioollessen op youtube op. Heb een aantal jaren mogen lessen bij een fantastische docente. Maar ik kreeg artrose en kon niet meer spelen zoals ik dat wilde. Maar mijn hart blijft verbonden met mijn viool. En nu, door naar jouw inspirerende filmpjes te kijken, denk ik ineens " niemand kan luisteren of horen dat het niet gaat zoals ik wil. Gewoon DOEN!! " Dus pak ik snel weer mijn vioolspelen op, begin bij het begin. Geen positie spelen oid, geen moeilijke dingen, alleen maar plezier maken. HARTELIJK dank hiervoor. Je maakt me heel blij en gelukkig want er is in mijn gevoel niets waar ik meer van geniet van dan het bespelen van mijn viool. Hartelijke groet van een dankbaar mens.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram