"Live is Live"
                  Ruben en Naomi de Keijzer
 

Over ons

We zijn beiden muzikant van beroep en treden op zowel met eigen werk als met cover repertoire. 

Verder geeft Ruben gitaar, piano en ukelele les en Naomi vioolles. Deze muzieklessen worden privé gegeven en ook in workshop vorm. Voor meer informatie over de lessen kun je contact met ons opnemen.


Hieronder een korte biografie van ons beiden: 


Ruben

Als kind leerde ik verschillende instrumenten bespelen, waaronder gitaar, mondharmonica, saxofoon, piano en ukelele. Als tiener en in het begin van mijn jaren als twintiger, speelde ik in veel verschillende bands en formaties. In 2004 heb ik een half jaar ‘saxofoon geïmproviseerde muziek’ gestudeerd aan het conservatorium in Tilburg. Sinds 2006 is muziek maken en gitaarles geven mijn beroep. Sinds 2007 treed ik samen met Naomi op. De laatste jaren geef ik regelmatig les aan groepen in de vorm van workshops bij bedrijven of op scholen. Naast optreden en lesgeven, ben ik regelmatig bezig met het schrijven van eigen nummers. Dit heeft eerder al  geresulteerd in het debuut album "Bottle To The Bottom", dat in 2019 uitgebracht is.  


Naomi

Op 8-jarige leeftijd ben ik begonnen met vioolspelen. Na jaren klassiek les en spelen in veel verschillende orkesten en projecten, begon mijn interesse in andere stijlen te groeien. Vanaf 2004 begon ik op te treden met verschillende bands en zo wist ik zeker dat ik een andere kant op wilde met mijn viool. Mijn idee is dan ook, dat als je verschillende stijlen kunt spelen, je een betere violist wordt.

In 2007 ben ik samen met Ruben een band begonnen. Ook het zelf componeren of arrangeren is iets wat ik gaandeweg heb opgepakt en wat ik met veel plezier doe.

In 2010 startte ik met lesgeven. Gaandeweg is bij mij het idee gegroeid om een orkest te beginnen. Aangezien in een orkest spelen bij vioolspelen hoort en dit ook erg leerzaam is. In 2017 heb ik voor het eerst een leerlingenconcert gehouden, waarbij we ook gezamenlijke stukken hebben ingestudeerd. Aangezien er veel enthousiasme voor is en we ook meteen aanbiedingen voor optredens kregen, zijn we sinds mei begonnen met repeteren als orkest.  En ja, iedereen is welkom om mee te komen doen!

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram